Medicul Emil Ungureanu, specialistul în chirurgie oftalmologică potrivit cazului tău!

În timp ce chirurgia oftalmică există de secole, aceasta a devenit o practică chirurgicală mai acceptată și avansată abia în ultimii ani. Calea către o viață mai bună este acum obținută prin intervenții chirurgicale și îndepărtarea cataractei. Medicii folosesc multe tipuri diferite de instrumente în timpul procedurilor chirurgicale, care includ microscoape operatorii, lasere chirurgicale, echipamente electrochirurgicale, echipamente endoscopice, imagistică cu ultrasunete de diagnostic și tomografie computerizată (CT) atât pentru diagnostic, cât și pentru planificarea preoperatorie. Chirurgii oftalmologici folosesc adesea tehnologie de ultimă oră pentru a efectua proceduri delicate pentru a menține sănătatea pacienților lor.

Chirurgii se confruntă cu provocarea de a îndepărta vasele de sânge, nervii și bucățile mici de os din ochi, fără a provoca leziuni suplimentare. Este o performanță dificilă de realizat fără ajutorul unui microscop operator. Acest dispozitiv de înaltă tehnologie mărește o imagine de până la 20 de ori dimensiunea reală, ceea ce face mai ușor pentru chirurgi să efectueze proceduri delicate, menținând în același timp un câmp chirurgical curat. Mulți oameni suferă de o varietate de afecțiuni ale ochilor, dar cele mai frecvente sunt:

Cele mai frecvente afecțiuni oculare

  • Retinopatie diabetică;
  • Degenerescență maculară legată de vârstă;
  • Cataractă.

Există diferite proceduri, cum ar fi:

  • Chirurgie cu laser
  • Chirurgie LASIK – Chirurgia cataractei – Implant de lentile intraoculare.

Clinica Bine dispune de aparatură modernă, iar medicii oftalmologi pot trata următoarele afecțiuni:

  • Glaucom;
  • Dezlipire de retină;
  • Osteoporoza orbitei;
  • Fractură orbită;
  • Tulburarea nervului optic.

Lista de afecțiuni poate continua, însă acestea diferă de la un caz la altul. În cadrul clinicii, medicul Emil Ungureanu este atent la nevoile pacienților, oferindu-le îndrumare asupra problemelor oculare. În cadrul unității medicale Clinica Bine, medicul Emil Ungureanu, specialist în chirurgie oftalmologică, diagnosticează, tratează și previne bolile oculare, prin oferirea de sfaturi pacienților. Clinica oferă servicii complete de îngrijire a ochilor pacienților de toate vârstele, la un preț accesibil.

Diferite tipuri de instrumente de chirurgie oftalmică îi ajută pe chirurgi să îndeplinească sarcini care altfel ar putea fi imposibile sau extrem de dificile. Instrumente precum laserele și microscoapele pot da sens informațiilor vizuale și pot crea imagini de care medicii au nevoie pentru a rezolva problemele cu vederea pacienților.

Doctorul Emil Ungureanu – specialistul în oftalmologie de la Clinica Bine

Doctorul Emil Ungureanu oferă o gamă largă de tratamente pentru afecțiuni precum degenerescența maculară, cataracta și glaucomul într-o atmosferă prietenoasă, relaxantă și profesională. Pacienții care au pășit în cabinetul lui, sunt încântați de modul în care problema lor a fost gestionată.

Adesea, prin prezentarea la un simplu control oftalmologic de rutină, medicul Emil Ungureanu descoperă afecțiuni oculare ce necesită intervenție chirurgicală. Acesta asigură pacienții de faptul că există rezolvare a patologiei, iar de multe ori, acest lucru se poate face doar în sala de operații.

Înapoi sus