Fundații speciale – Alege să construiești alături de Inges.ro!

Povestea Inges Engineering: Inges.ro se ocupă de realizarea fundațiilor speciale. Avem cunoștințe vaste, strâns legate de mecanica pământului.

Denumirea de ”fundații speciale” pornește de la partea de planificare a proiectelor și experiența aprofundată în predictibilitatea forajelor sub orice formă ar fi ele.

Provocările acestui domeniu sunt foarte complexe. Datorită echipamentelor avansate, ei sunt capabili să ofere soluții inteligente pentru clienții lor.

În anul 2007 s-a născut Inges. Compania se bazează pe echipamentele de ultimul răgnet și pe pregătirea și devotamentul lor pentru munca pe care o fac.

Încă de la începuturi, echipa și-a dorit (și își dorește în continuare) să ofere servicii calitative. Toate acestea se îmbină cu respectul față de sectorul industriei în care activează.

Munca în echipă este una dintre valorile ce definește Inges. Pe teren, în șantiere, se vor forma mereu echipe, mizând pe o comunicare transparentă și deschisă. Succesul echipei va fi mereu peste cel individual.

Toate acțiunile realizate de către compania noastră vor fi în favoarea clienților. Dorința și scopul lor este de a deveni printre cei mai buni și sustenabili contractori de inginerie geotehnică.

Compania lucrează în conformitate cu standardele actuale pentru managementul calității și protecții mediului, asigurând mereu cel mai înalt standard de siguranță pe șantiere.

Serviciile oferite de către Inges.ro

Având 10 ani de experiență în spate, Inges Engineering valorifică cunoștințele prin utilizarea celor mai performante utilaje, pentru execuția lucrărilor de geotehnică și fundații speciale.

Serviciile pe care ei le oferă sunt:

  • Lucrări de susținere,
  • Fundații indirecte ,
  • Foraje puțuri pentru extracții biogaz,
  • Proiectare și optimizare proiecte.

În cadrul lucrărilor de susținere, specialiștii noștri pot să realizeze excavații adânci în zonele urbane sau sisteme ce au rolul de a împiedica alunecările de teren sau de a sigila împotriva infiltrațiilor apei. Toate acestea au rolul de a proteja infrastructura rutieră și de a susține terenul.

Serviciile de fundații indirecte se vor realiza în funcție de natura terenului. Rolul lor este de a limita tasările și de a se asigura că pămantul nu se deformează. Aici sunt incluse fundările pe piloți forați și îmbunătățirea terenului de fundare.

Furajele pentru puțuri de extracție biogaz au principalul scop de prevenire a emisilor de gaz în atmosferă. Serviciile pe care compania le oferă sunt: forajul și echiparea puțurilor corespunzător pentru protejarea mediului înconjurător și a calității vieții.

Este de la sine înțeles că în cadrul serviciilor de proiectare și optimizare proiecte, constructorul va oferi servicii profesionale pentru realizarea tuturor proiectelor sau optimizarea celor existente. Un proiect de fundații speciale va necesita mereu un echilibru între timp și calitate. Inges.ro oferă servicii profesionale și avantajoase atât de timp, cât și de buget.

Înapoi sus