Te-ai săturat să-ţi cureţi singur mochetele?

Orice om iubeşte ca locul în care locuieşte, doarme şi îşi petrece majoritatea timpului liber să fie impecabil atât pentru frumuseţea şi ambientul plăcut al unei zone curate cât şi pentru protejarea sănătăţii fiindcă toată lumea ştie că praful şi bacterii precum acarienii pot dăuna grav sănătăţii mai ales pe lungă durată.

Oamenii obişnuiesc să-şi facă singuri curăţenie în casă, toată lumea poate să şteargă praful şi să dea cu aspiratorul, însă lucrurile se complică atunci când vine vorba de covoare şi mochete, mai ales dacă acestea sunt de dimensiuni considerabile. Chiar dacă de obicei aspiri şi speli singur covoarele din casă află că asta nu e suficient. Şi pe lângă faptul că această activitate îţi ocupă o mare parte din timp află că oricât te-ai străduii tot nu vei atinge performanţele unei firme specializate în aşa ceva pentru care lucrează personal calificat.

Profesioniștii te pot ajuta pentru spălarea mochetei

Pentru spalarea mochetei poţi apela la profesionişti care adaptează serviciul de curăţate în funcţie de gradul de murdărie sau tipul materialului, în cazul celor sensibile operaţiunea fiind una specială, efectuată cu grijă dar foarte eficientă.

Cu ajutorul serviciilor specializate poţi economisi mult timp pe care îl poţi folosi în scopuri mai productive dar, cel mai important, ai grijă de sănătatea ta şi previi într-un mod eficient viitoare afecţiuni cum ar fi astmul sau alte probleme respiratorii cauzate de praf şi bacterii acumulate în mochete şi covoare, acestea fiind obiectele dintr-o casă în care se găsesc cele mai multe pericole pentru sănătate.

Multe persoane preferă să efectueze singure, acasă, curăţarea covoarelor din lipsa banilor şi nevoia de a economisi. La prima vedere oricine se gândeşte că neapelând la serviciile specializate se economieşte o oarecare sumă de bani însă dacă au ghinionul să se îmbolnăvească ei sau alţi membrii ai familiei din cauza prafului şi descoperă câţi bani vor fi cheltuiţi pe tratament şi medicamente regretă faptul că au riscat şi nu au plătit câteva zeci de lei pentru o curăţare profesională a mochetelor şi covoarelor din casă.

Vă întrebaţi cum decurge un proces de curăţare a unei mochete la o firma specializată? Ei bine, pentru mochetele amplasate în zonele comerciale se efectuează pretratarea mochetei, caz în care este aplicată o soluţie de curăţare prin vaporizare. După prima etapă, mizeria şi rezidurile acumulate sunt îndepărtate cu un jet puternic de apă şi aspirare. În final pe suprafaţa mochetei are loc aplicarea unei soluţii dezinfectante, o soluţie pentru protejarea culorilor şi un deodorizant pentru un miros plăcut care să dureze, sperăm, până la următoarea spălare. Este esenţial ca etapele unui proces de curăţare profesional, rapid şi eficient să fie unele bine gândite de către un personal specializat pentru o ingrijire de calitate garantată a mochetei dumneavoastră.

Înapoi sus