Love and Monsters, o comedie post-apocaliptică de savurat pe Netflix

Tinand cont de faptul ca inca salile de cinema sunt inchise, lansarea unor filme s-a mutat online, pe diferitele platforme de streaming. Netflix a achizitionat drepturile acestui film in care joaca Dylan O’Brien si nominalizat la premiile Oscar datorita efectelor sale speciale…

Cu totii suntem de acord cu aceasta afirmatie in aceste vremuri de pandemie: noroc ca exista Netflix! Love and Monsters este o mare productie semnata Paramount care trebuia sa fie lansata la cinema la inceputul anului 2020 insa lansarea sa a fost amanata de mai multe ori deja. In Europa putem sa ne bucuram de acest film datorita platformei de streaming Netflix incepand cu luna urmatoare.

De ce sa urmaresti ”Love and Monsters”?

Dupa cum indica si numele, Love and Monsters este un film despre dragoste…si despre monstri. Astfel, dupa ce s-a reusit sa se evite sfarsitul lumii in timp ce un asteroid se pregatea sa loveasca pamantul, elementele radioactive ale bombelor au cazut din nou pe Pamant, insectele au ajuns sa fie mutante. Au devenit de-a dreptul gigantice si au obligat putinii supravietuiori sa se ascunda in coloniile subterane. Printre supravietuitori se numara si Joel care si-a pierdut intreaga familie. Atunci cand descopera ca fosta sa iubita din liceu, Aimee a reusit si ea sa supravietuiasca, decide sa o gaseasca cu orice pret. Problema este urmatoarea: Aimee locuieste intr-o colonie situata la aproape 100 de kilometri distanta de el. Ceea ce inseamna ca va avea o multime de monstri de infruntat. El care are tendinta sa piarda atunci cand vine vorba de situatii periculoase.

Amatorii de teen drama se vor bucura sa il vada in rolurile principale pe Dylan O’Brien, cunoscut in special pentru serialul Teen Wolf dar si actorul principal din trilogia The Maze Runner. Alaturi de el mai joaca si Jessica Henwick, in rolul lui Aimee, pe care o cunoastem din Luke Cage difuzat de Netflix.

Înapoi sus