Cum se foloseste un set de picturi pe numere?

Ghidul de utilizare al unui set de picturi pe numere va fi regasit si in colect, sub forma unui manual de instructiuni. Motivele principale pentru care oamenii aleg aceste seturi sunt usurinta cu care pot fi utilizate si beneficiile terapeutice pe care pictura le are asupra lor.

Picturile pe numere pot aduna toata familia in cadrul aceleasi activitati. Fiind impartite pe nivele de dificultate, picturile se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor sau persoanelor in varsta. Pentru a face lucrurile mult mai simple, toate instrumentele necesare pentru pictura le veti primi o data cu setul.

In primul rand, este important sa stiti faptul ca veti picta pe o panza alba. Panza are o imagine pe care dumneavoastra o veti alege, din modelele prezentate inainte, de o achizitiona. Imaginea de pe panza are zone mai mici sau mai mari, in functie de gradul de dificultate, numerotate cu cifre si numere.

Pentru fiecare dintre zonele numerotate pe capacul culorilor acrilice veti regasi aferentul acelui numar care se potriveste. Pentru a ajunge ca rezultatul final sa arate ca in imaginea propusa, va trebui sa respectati indicatiile numerelor. Desigur ca nu este nicidecum o greseala daca alegeti sa creati tabloul in functie de ideile si viziunea dumneavoastra.

Picturi pe numere: activitatea perfecta pentru relaxare

Pentru a fugi de stresul cotidian, persoanele gasesc diverse metode de a se retrage din oricare mediu le aminteste de griji, probleme sau sarcini de indeplini. Seturile de picturi pe numere sunt mai mult decat potrivite pentru o astfel de escapada de scurta durata.

Pictura in natura este des preferata de iubitorii de arta. Pentru cei care nu au un talent innascut de pictor, s-au realizat aceste seturi de picturi tocmai pentru a se putea bucura de momente relaxante. Seturile sunt foarte usor de transportat, astfel ca, puteti impacheta imediat si sa alegeti un loc cat mai retras pentru a va regasi.

Padurea, marginea unui lac sau o pajiste verde sunt cateva exemple de locuri in care puteti desfasura aceasta activitate singur sau impreuna cu o persoana draga. Pentru a nu avea parte de neplaceri, indicat ar fi sa aveti cu dumneavoastra o sticla cu apa pentru a clati in permanenta pensoanele. De regula, se folosesc recipiente cu apa, dar in cazul in care nu dispuneti de ele sau de alte obiecte pe care le puteti improviza, va puteti folosi si de o sticla cu apa pentru curatare.

Înapoi sus