Cum alegi cele mai bune apartamente de vânzare din Târgu Mureș?

Atunci când îți închiriezi un apartament, apare o cheltuială în plus pe lângă utilități, care poate fi destul de costisitoare. Mai mult decât atât, nu este al tău, motiv pentru care poți să-ți iei gândul de la modificări sau renovări.

Propriul apartament îți oferă o siguranță, un acoperiș stabil deasupra capului, un loc unde tu și familia ta sunteți mereu împreună, iar copiii tăi se pot dezvolta armonios.

În Târgu Mureș vei găsi un cartier rezidențial cum nu ai mai întâlnit, într-o zonă liniștită, ferită de pericole, cu apartamente de toate tipurile pentru toate gusturile. Cartierele rezidențiale sunt motivul pentru care tinerii aleg să se mute de la casele părintești.

Fără îndoială, nu există o investiție mai potrivită pentru nevoile unei familii. Stabilitatea este cuvântul ce descrie un apartament achiziționat de tine și partenerul de viață, iar în cazul în care sunteți la început de drum, nu există nici o modalitate mai frumoasă de a începe.

Despre Maurer Residence Târgu Mureș

Maurer Residence Târgu Mureș este un cartier rezidențial, unde vei găsi diverse tipuri de apartamente, potrivite pentru orice tip de familie, inclusiv pentru persoanele ce-și doresc independență. Cartierul de blocuri Maurer Residence este motivul pentru care familiile se strâng în același loc.

Cartierul emană o atmosferă generală de familie, un stil de viață diferit și mai liniștit. Întreg complexul este alcătuit dintr-o comunitate unită, pe care poți conta în orice oră din zi și din noapte. Toate acestea sunt motivele pentru care orice familie ar alege apartamente spațioase la prețuri avantajoase.

Maurer Residence Târgu Mureș pune accent pe comunitate, pe atmosfera ce reușește să o creeze într-o locație excelentă. Târgu Mureș este un oraș care se poate defini prin liniște, confort, căldură și istorie. Este locul perfect unde o comunitate ce-și cunoaște rădăcinile are oportunitatea să crească armonios pentru un viitor mai strălucit.

Așadar, Maurer Residence Târgu Mureș pune în prim plan socializarea, comunitatea și viitorul copiilor, care prin atmosfera familială și siguranța din cartierele rezidențiale, au posibilitatea de a socializa și avea grijă reciproc unul de altul în timpul orelor de joacă.

Maurer Residence se află de peste 14 ani pe piața imobiliară din România, reușind să aducă și în Târgu Mureș încrederea cu care s-a consacrat în alte părți ale țării:

 • Brașov;
 • Constanța;
 • Sibiu.

Ei sunt cei ce te vor asculta și vor încerca să-ți ofere cele mai bune soluții pentru problemele tale. Să nu mai vorbim de locația excelentă unde sunt situate cu atenție aceste cartiere rezidențiale moderne. Comunitatea Maurer Residence Târgu Mureș se poate bucura de soluții tehnice și facilități ce corespund cu nevoile vieții de astăzi.

Orice familie se poate bucura de un complex modern, apartamente noi, apartamente finalizate la prețuri avantajoase. Oportunitățile sunt nelimitate dacă știi cum să profiți de ele.

Tipuri de apartamente de vânzare Târgu Mureș

La Maurer Residence Târgu Mureș vei găsi toate tipurile de apartamente de care ai nevoie, fie pentru a le cumpăra, fie pentru a le închiria, în funcție de nevoile și posibilitățile tale.

 1. Garsoniere

Garsonierele au fost mereu locuințe practice, ușor de întreținut și economice. Ele sunt destinate mai ales persoanelor ce-și doresc să locuiască singure sau alături de persoana iubită. Garsonierele Maurer Residence Târgu Mureș dispun de o compartimentare eficientă, oferindu-ți tot confortul de care ai nevoie.

Bucătăria este închisă și ai parte de balcon și o boxă la demisol pe care o poți utiliza pentru a depozita lucrurile de care nu ai nevoie în casă. Avantajele de care poți beneficia cu ajutorul propriei tale garsoniere sunt nelimitate, deoarece ele au fost mereu un simbol al tinereții.

 1. Studiouri

Apartamentele tip studio te vor impresiona prin modul cum au fost gândite compartimentările lor. Studiourile sunt apartamente spațioase, mai confortabile decât garsonierele, oferind o mai mare posibilitate de a le amenaja după bunul plac.

În cadrul apartamentelor tip studio din Maurer Residence Târgu Mureș există posibilitatea de a amenaja o zonă separată destinată dormitorului.

 1. Apartamente cu 2 sau 2,5 camere

Apartamentele cu 2 camere sunt destinate familiilor tinere, care vor să se așeze la casa lor. Așadar, suprafața lor este suficientă, iar confortul și calitatea pe măsură. Apartamentele cu 2 camere sunt destinate mai ales familiilor cu un copil.

În schimb, apartamentele cu 2,5 camere sunt un concept modern de locuințe pentru familii, care simt nevoia de mai mult spațiu decât poate oferi un apartament cu 2 camere.

 1. Apartamente cu 3 sau 4 camere

Apartamentele cu 3 sau 4 camere sunt soluțiile ideale pentru familiile mari, unde fiecare membru are nevoie de intimitate, dar și de un spațiu de desfășurare suficient de mare. Aceste apartamente înglobează confortul, stabilitatea și calitatea.

 1. Penthouse

Apartamentele Penthouse sunt apartamente mari, spațioase, destinate iubitorilor de lux. Din interiorul său, ai posibilitatea de a te bucura de o priveliște superbă asupra orașului, pe care doar tu o poți avea.

Metode de finanțare

Maurer Residence Târgu Mureș îți oferă posibilitatea achiziționării apartamentului visurilor tale prin diferite metode de finanțare:

 • Rata la dezvoltator – este cea mai rapidă metodă;
 • Plata integrală cu discount – îți garantează cel mai mic preț la achiziție;
 • Plata în 3 tranșe – achiți avansul, iar restul de bani în funcție de avansul lucrărilor;
 • Credit bancar.

Locația cartierului rezidențial

Cartierul rezidențial Maurer Residence Târgu Mureș este plasat într-o locație excelentă, care să aducă doar beneficii clienților, deoarece vei putea ajunge la toate punctele de interes într-un timp foarte scurt. Prin urmare, vei economisi una dintre cele mai importante resurse: timpul!

Zona este foarte liniștită, la doar:

 • 5 minute de centrul orașului;
 • 6 minute de Sala Polivalentă;
 • 7 minute de supermarketul Kaufland;
 • 8 minute de Teatrul Național;
 • 8 minute de Cetatea Medievală;
 • 8 minute de Promenada Mall;
 • 10 minute de spitalul Clinic Județean Mureș;
 • 10 minute de Universitatea Petru Maior și cea de medicină;
 • 10 minute de Colegiul Național Alexandru Papiu Ilarian și Unirea;
 • 15 minute de Apollo Wellness Club;
 • 18 minute de la Aeroportul Național Transilvania.

Așadar, Maurer Residence Targu Mureș este opțiunea ideală, atât pentru nevoile personale, cât și pentru cele ale copiilor tăi. Ești aproape de toate punctele de interes ale orașului și vei avea parte de apartamente noi la prețuri avantajoase și metode de finanțare multiple. Pentru apartamente de vanzare tg mures, alege Maurer Residence!

Înapoi sus